Top 10 reviews

Beoordelingen: kofferonline.nl - kofferonline.be

"Geweldig."
Ik bestelde een koffer en had hem de volgende ochtend al binnen! Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de hele bestelling. Bedankt.

"Snelle levering goede service"
Koffers zijn van goede kwaliteit. Had 2 verschillende besteld. Snelle adequate reactie op mijn e-mail en telefoontje. Zou deze leverancier bij iedereen aanraden.

"Super snelle aankoop en levering"
Zeer makkelijk om producten te vinden en vergelijken, goede en juiste product info, snel betalen en perfecte snelle levering. Goede feest verpakking.

"Happy!"
Eerste kennismaking met kofferonline is een succes! Prijs, kwaliteit en levering zijn TOP! Reden genoeg om dit met anderen te delen

"Reiskoffers"
Alles uitgevoerd zoals gemeld in email.Slot genummerd,cadeau verpakt.Niets dan lof.Ik ben zeker een klant in de toekomst.Nog nooit heb ik online gekocht.Maar ik zal het zeker nog doen.

"Supersnelle service en vlot contact met helpdesk"
Bestelde één handbagage Decent Ultra Light. Owv snelle levering en kwaliteit product besloot ik 2 extra koffertjes aan te kopen.

"Smiley voor mijn trolley"
Duidelijke site met goede maatgeving, leuke actieprijzen, géén verzendkosten en nog een cadeautje toe! Komen de toezeggingen allemaal na en houden je als klant goed op de hoogte. En het koffertje ziet er zelfs van binnen prachtig uit: goud gevoerd ;-)!

"Prima service"
Zeer vlotte levering en fijn dat er geen verzendkosten bijkomen ,prima service . Product ziet er zeer mooi uit , al met al voor herhaling vatbaar

"Waarheid"
Vandaag besteld morgen in huis klopt wel degelijk. Goede kwaliteit van het produkt. Echt een aanrader. Ik zou direct via deze site terug iets bestellen mocht ik weer iets nodig hebben.

"Super service"
Goede service koffers snel binnen heelmaal top klanteservice ook nog gebeld en ook daar top geholpen en snel wij zijn er blij mee!

Naar de koffers

Product added to wishlist